Drikkevarer

Øl


Royal Økologisk Pilsner
Lavet med omhu og omtanke af de bedste økologiske råvarer. Den har en frisk og velafbalanceret smag. Royal Økologisk Pilsner har en anelse mørkere farver og efterlader et flot og fyldigt skum
Alk. 4,8 %
Stor: 55,-
Lille: 37,-

Royal Økologisk Classic
Brygget i Danmark med økologisk karamelmalt og mørkristet malt. Det giver en ægte all malt classic på 4,8 % alk. med en flot brun farve, lysebrunt skum og en fyldig smag. Præcis som classic-elskere foretrækker det.
Alk. 4,8 %
Stor: 55,-
Lille: 37,-

Albani Special IPA
Frisk og humlebitter fynsk inspireret India Pale Ale. Brygget med gavmilde mængder af delikat Mosaichumle og udsøgte malte, der tilsammen giver en yderst velsmagende og fyldig øl. En vaskeægte tørstslukker - dog ikke fra Indien.
Alk. 5,7 % 
40 cl. 55,-

Schiøtz Mørk Mumme
Mumme var en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. Måske den øl brygmesteren forkælede sig selv med. I denne version har vi tilføjet et strejf af nordiske bær. Typisk Schiøtz.
Alk. 6,5 %
40 cl. 55,-

 


Pift Citrus  Nyhed 
Pift Citrus er en forfriskende, let og lys hvedeøl med et pift af citrus og frisk aroma. Fremstår naturlig uklar, hvidgylden med et flot og fyldigt skumhoved. Øllen har en lav bitterhed og en frugtig karakter, der gør øllen letdrikkelig og forfriskende.
Alk. 5,2 %
40 cl. 55,-

Schiøtz Dybsort Porter
Forbilledet er den engelske porter. Og i lighed med denne karakteriseres den af en kraftig aroma med præg af ristet malt, men også med noter af chokolade, lakrids og kaffe, som det sømmer sig for en fuldmoden porter. Men også de søde bær, lyngblomsterne og lynghonningen smages. Typisk Schiøtz.
Alk. 6,2 %
50 cl. 55,-

Ølbræt med 4 øl
Med så mange spændende øl at vælge imellem kan det være svært at vælge kun én. Prøv derfor vores Ølbræt, hvor du får servereret 4 forskellige øl efter eget valg.
99,-

Royal Beer
Vælg mellem Royal 0,0 % Pilsner og Royal 0,0 % Classic.Varme drikke


Alm kaffe/te 
25,-

Kande kaffe/te 
69,-

Cappuccino 
39,-

Café latte
39,-


Espresso 
35,-

Varm kakao m/u flødeskum 
39,-

Varm kakao m. mørk rom
59,-

Irish coffee
59,-Cocktails & sodavand


Nohrlund Blossom Spritz  Nyhed 
En let og syrlig spritz baseret på en base af hvidvin og gin mixet med hyldeblomst og rabarber.
Alk. 7,5 %
59,-

Nohrlund Gin & Mango Smash
En sød, læskende Gin & Mango Smash med tropiske smagsnuancer. Moden og saftig mango kombineres med syrlige citrusnoter, alt imens den karakteriske antydning af enebær fra ginen giver dybde. Alt i alt en exceptionel eksotisk drink.
Alk. 6,5 %
59,-

Nohrlund Stormy Rum & Ginger
En frisk, klassisk & krydret Stormy Rum & Ginger men en rig duft af eksotiske frugter og frisk ingefær. Limens karakteristiske skarphed trænger gennem ingefærens milde varme, som i kombination med dybden fra den krydrede rom giver en afbalanceret longdrink.
Alk. 6,5 %
59,-

Nohrlund Passion Martini
En eksotisk, fyldig og åh så sexet cocktail. Passion Martini lever virkelig op til sit navn. I en ren vodkabase forenes passionsfrugtens søde med limens skarphed, alt imens vaniljen tilføjer en sidste dybde til cocktailen. Tilsammen dannes en cocktail med en lækker og tropisk smagsoplevelse.
Alk. 7,5 %
59,-

Hugo Spritz
Mousserende vin, hyldeblomst, dansk vand, lime og mynteblade.
59,-

Aperol spritz
Aperol likør, mousserende vin, danskvand og frisk appelsin.
59,-

Blossum Spritz
Hvidvin, hyldeblomst, rabarber og frisk citron.
59,-

Irish Coffee
Irisk whisky, espresso shot, farin og flødeskum.
59,-


Mojito
Hvid rom, rørsukker, lime & mynte.
59,-

Astronaut
Vodka, Rabarber, Jordbær
1 ltr 198,- ½ ltr 118,- glas 59,-

Sangria
1 ltr 198,- ½ ltr 118,- glas 59,-

Happy Joe Red Love 
Kombinerer den runde smag af æbler med en frisk smag af rosévin. Med den lækre rosésmag og den smukke rødlige farve passer den perfekt til mange forskellige situationer, fx til aperitif, snacks og lette måltider.
Alk. 4,5 %
49,-

Gin & Tonic
Gin og Tonic med Fuglsang Økologisk Indian Tonic med en fin sødme.
20 cl
59,-

Gin lemon 
Gin, sød lemon og frisk citron.
59,-

Sodavand
Vælg imellem: Pepsi, Pepsi Max, Mirinda Lemon, Mirinda Orange & Faxe Kondi 0 Kalorier.
Stor 50,-
Lille 35,-

Adelhardt saft & juice
Vælg imellem: Adelhardt Øko Hyldeblomstsaft, Adelhardt Øko Øblemost &Adelhar Øko appelsinjuce.
27,5 cl
29,-Spiritus


Rom, vodka, gin 3cl . 29,-

Bailey 3cl. 29,-

Bitter 3cl. 29,-

Grappa 3cl. 29,-

Snaps 3cl. 29,-

Cognac v.s.o.p 3cl . 59,-Vin

Bobler


Più Fizz, Vino Frizzante, Serena Italien
Tør og let mousserende vin, som har en strågylden farve, der giver diskrete flora noter med et lille tvist af lime og fremstillet efter charmat metoden.
gl. 59,- Karaffel 1/2 l. 159,- 1 l. 289,-

Uvello Dolce Moscato Minini, Italien
Denne let perlende vin er lavet på Moscato-druen. Farven er strågul, smagen elegant, med sødme og aroma af muscat.
gl. 59,- fl. 219,-

Lanson Le Black Label Brut, Frankrig
Vinen har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.
fl. 569,-

 

Hvidvin


Bianco, Chardonnay Sauvignon Blanc, Serena Italien
Yderst let drikkelig og frik hvidvin, der har noter af limefrugter og blomster. Flot guldfarvet krop med en bouquet af frisk græs og citrusfrugter.
gl. 59,- Karaffel 1/2 l. 159,- 1 l. 289,-

Pinot Grigio IGT, Minini, Italien
Denne Pinot Grigio vil forbløffe dig med sin elegante og moderne stil. Farven er lys strågul med grønne reflekser. Vinen har en vinøs, delikat og frugtholdig aroma og en frisk og vedvarende smag.
gl. 69,- fl. 269,-

Famille Bougrier Vouvray AOP Frankrig fl. 299,-
Vouvray har en fantastisk elegance og friskhed, der ledsages af moden frugt i ganen med et strejf af honning og abrikos.
fl. 299,-

Dopff au Moulin Riesling Traditionelle Frankrig
Frugtagtig aroma med lemon, grape og fersken og noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur.
fl. 319,-

Stables Sauvignon Blanc Reserva Ngatarawa New Zealand
Vinen har en lys gul farve med grønne og gyldne reflekser. Duft af hyldeblomst med noter af citrus og passionsfrugt. Smagen er lang og vedholdende med en markant syre.
fl. 379,-

Weinzierlberg Grüner Veltliner Ried, Zöhrer, Østrig
En ekstraordinær vin med fin smag, ædel elegance og en interessant syre. Smagen indeholder stærke frugtnuancer med mandariner og abrikoser, der afsluttes med en eftersmag af pære.
fl. 399,-

Girault Michel Beaux Sancerre Blanc Frankrig 
Farven er lys gul med gyldne reflekser. I duften anes citrusfrugter og hyldeblomst. Smagen er frisk, ren og indbydende med en lang og blød finish.
fl. 429,-

Boschendal, Elgin Chardonnay Sydafrika
Vinen har en sart gylden farve med grønne reflekser. I duften aner man grapefrugt og æblearomaer, som afrundes af en let vanilje/ege duft. Smagen er fyldig rund og imødekommende med citruskarakter.
fl. 459,-


Rosévin


Rosé Trebbianco Sangiovese, Serena Italien
Vinen er domineret af røde bær, men stadig tør og læskende. Den kendte sangiovese drue giver en lækker bouquet af jordbær og hindbær samt tilfører et flot lyserødt skær i vinen.
gl. 59,- Karaffel 1/2 l. 159,- 1 l. 289,-

Le Morette Bardolino Chiaretto Rosé Classico Italien
Vinen har en lys rosa farve og en frisk smag, der er fyldig og velafbalanceret med intense frugtagtige fornemmelser. Duften af gule ferskner, jordbær, og nuancer af violer.
gl. 79,- fl. 279,-

Zöhrer Sand 1 Rosé Østrig
Læskende rosévin med en fyldig og frugtig smag. Bouqueten er frisk og sommerlig og smagen domineres af modne kirsebær, solbær og en anelse jordbær.
fl. 319,-

 

Rødvin


Rosso sangiovese, cabernet sauvignon, Serena Italien
Vinen er domineret af røde bær, men stadig tør og læskende. Den kendte sangiovese
drue giver en lækker bouquet af jordbær og hindbær og tilfører et flot lyserødt skær.
gl. 59,- Karaffel 1/2 l. 159,- 1 l. 289,-

Schmitt 1919 Pinot Noir QbA Tyskland
Rødvinen har en sart lys rubinrød farve. I duften anes kirsebær og andre røde frugter. Smagen er let, frisk og velafbalanceret med noter af røde frugter.
gl. 69,- fl. 259,-

Whinfield Estate Zinfandel Californien
Vinen er medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af krydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.
fl. 279,-

Rocca di Montemassi Governo all´uso Toscano Italien
Vinen har en mørk rubinrød farve. I duften aner man noter af kirsebær og mørke fuldmodne blommer. Smagen er fyldig og blød med modne tanniner og struktur, hvilket giver saft og kraft til vinen.
fl. 299,-

Quiot Ventoux Frankrig
En flot vin med en elegant smag med blødhed og lang eftersmag.
fl. 319,-

Back Story Cabernet Sauvignon Californien 
Vinen har en rubinrød farve. En fyldig rødvin med lækre aromaer og frugtrig smag af kirsebær, solbær og hindbær samt et strejf af vanilje fra egetræsfadlagringen.
fl. 359,-

Ripasso Superiore, Monte Zovo, Italien
Farven er rubinrød med granatrøde stråler. Aromaen indeholder modne frugter, kirsebær, blommer, tørret frugt, krydderier, vanille og kanel. Smagen er frugtrig med noter af vanille og behagelig blød tannin.
fl. 399,-

Tomaso Gianolio Barbaresco DOCG Italien
Vinen har en granatrød farve. Duften er dyb, æterisk og frugtrig. Smagen er tør, fyldig, harmonisk og elegant
fl. 499,-


Lindely vingård


LINDELY driver én af Danmarks største og smukkest beliggende vingårde, hvor målet er at skabe dansk vin af høj kvalitet. På LINDELY har vi stor erfaring med dyrkning af vin i Danmark, og var blandt pionererne da vindyrkningen begyndte dets indtog i Danmark. Vingården er beliggende i naturskønne omgivelser ved Kolding fjord. Og netop beliggenheden nær Koldingfjord giver noget nær optimale betingelser for dyrkning af vinplanter i Danmark, da fjorden skaber et mildt og lunt klima, som er perfekt for vinstokkene året rundt.

Lindely Rosé Solnedgang, Danmark
SOLNEDGANG er en rosévin på druerne Rondo og Cabernet Cortis, som har en duft af frugt og blomster, der springer lige i næsen og nydelsen fortsætter i smagen med en frisk og behagelig eftersmag af den skønne danske sommer.
gl. 125,- fl. 398,-

Lindely Hvid Nordlys, Danmark
NORDLYS er en frisk hvidvin på druerne Solaris, Mertzling og Johanitter, med masser af frugt i næsen og en fin balance mellem syre og sødme. Behagelig og vedvarende eftersmag med noter af de saftige og friske danske æbler.
gl. 125,- fl. 398,-

Lindely Isvin Frostklar, Danmark
Efter høsten i oktober bliver Solaris druerne i isvin FROSTKLAR frosset en enkelt nat og bliver herefter presset gansk blidt. Processen bliver først stoppet, når vinen har opnået den ønskede sødmegrad, som kendetegner denne dejlige og unikke IsVin. Noter af abrikos og fersken i næse og mund.
gl. 125,- fl. 498,-


Dessertvin


Dry White Port, Morgadio da Calcada, Portugal
Farven er gyldenbrun, og duften af nødder og mandler er gennemtrængende, også i smagen.
gl. 49,-

Tawny Port, Morgadio da Calcada, Portugal 
Tawny port er karakteriseret ved fadlagring fremfor flaskelagering. Derfor er farven tegl- eller læderfarvet, og duften af modne og tørrede frugter med et strejf af mandler. Smagen er blød, rund og sødmefyldt, med en let mandelsmag i baggrunden.
gl. 49,-

Uvello Dolce Moscato, Minini, Italien
Denne let perlende vin er lavet på Moscato-druen. Druerne kommer fra over 20 år gamle vinstokke i dalen mellem floderne Tanaro og Bormida i Piemonte. Farven er strågul, smagen elegant, med sødme og aroma af muscat.
gl. 59,- fl. 219,-

Schmitt Sohne Beerenauslese Tyskland
Schmitt Söhne Beerenauslese har en varm ravgul farve. I duften anes tropiske frugtnoter og honning. Smagen er velafbalanceret med en frugtrig sødme igen med noter af tropiske frugter samt honning og nektarin.
gl. 69,- fl. 269,-


Kældervine


Lanson Le Vintage Brut 2009, Frankrig
Champagnen har en strågul farve med bobler så små som knappenålshoveder. I duften anes pære, abrikos, kandiseret frugt, akacie blomst, honning og hyldeblomst. Smagen er kompleks, på en gang frisk og moden, og her anes pære, kvæde og et strejf af citron.
fl. 999,-

Ch. de Pommard Saint Aubin Côte de Beaune, Bourgogne Chardonnay, Frankrig
Vinen har en lys strågul farve. I duften finder man hvide blomster, citrus og hvide frugter som pærer og grønne æbler. Smagen understøtter dette, og der tilføjes smørbløde noter af citron. Da syreindholdet er højt, virker vinen meget frisk, og vil derfor kunne holde længe.
fl. 799,-

Ch. Franc Mayne Saint-Emilion Grand Cru, Frankrig
Vinen har en raffineret og detaljeret duft af brombær, hindbær og et strejf af cedertræ fra fadlagringen. Den har en klassisk smag, som er frisk og levende, og hvor der anes saftige røde bær bag den ranke syre. Den er præcis, fokuseret og elegant, uden at det går ud over smagen af frugt.
fl. 789,-

Châteauneuf-du-Pape, Cuvée Exceptionnelle, Quiot Frankrig
Vinen har en dyb rubinrød farve og velduftende aroma af friske kirsebær, boysenbær, lakrids og friske blomster samt nuancer af peber. Saftig, sødlig og flot aroma, der giver et aromatisk løft til smagen af mørk frugtlikør, lavendel og krydderier. Frodig og fyldig stil, der viser god energi, med solid eftersmag og blød tannin.
fl. 799,-

Ridolfi Brunello di Montalcino DOCG, Italien
Ridolfi Brunello di Montalcino DOCG har en bleg rubinrød og klar farve. I duften er der fremherskende aromaer af modne røde frugter. I baggrunden anes noter af røg. Smagen er elegant, silkeblød og velafbalanceret med en sprudlende friskhed og en lang vedholdende mineralsk eftersmag.
fl. 799,-

Dominio de Pingus Flor de Pingus, Spanien
Duften har komplekse aromaer af ristet brød, kaffe, blåbær, brombær og lakrids. Smagen er meget tæt med en diskret sødme, fede, modne tanniner og en lang, kompleks og vedvarende eftersmag. Smagen er stor nuanceret og fuldendt.
fl. 1199,-

Hospices de Beaune Pommard Billardet 16, Frankrig 
Vinen har en lys rubinrød farve. I duften aner man aromaer af jordbær, kirsebær og søde krydderier som kanel. Dette gælder også for smagen, som er frisk og vel afbalanceret med bløde og imødekommende tanniner, som er kendetegnende for gode Pinot Noir vine.
fl. 1199,-


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk